Derfor skal du bruge solbeskyttende hårprodukter

Derfor skal du bruge solbeskyttende hårprodukter

Derfor skal du bruge solbeskyttende hårprodukter -også i Danmark!

 

-Tørt hår. Du undgår at få hår som en høstak! Én af de mange skader solen kan gøre ved dit hår er, at den udtørrer dit hår hen over sommeren. De solbeskyttende plejestoffer i hårprodukterne forebygger (lige som hudcremen) tab af fugt og deraf følgende udtørring.

-Kruset hår. Solen kan gøre dit hår kruset, fordi det slider på det yderste lag af dine hårstrå. Det er vigtigt at tilføre så meget fugt som muligt. Brug derfor balsam og maske / hårkur i bruseren og red håret igennem mens det sidder i håret. Hvis du har langt hår, så start i spidserne og red forsigtigt lidt ad gangen op mod hovedbunden.

-Spaltede spidser. Solen ”slider” på dine spidser og gør dem spaltede. Spaltede spidser knækker nemt, ikke godt hvis du vil have langt hår! Det er en god ide at klippe omkring 1 cm af dit hår efter længerevarende ophold i solen for at forhindre spaltede spidser i at forværres.

-Grønt hår. Havvand og klorvand kan være meget hårdt for håret. Havvand efterlader saltkrystaller i håret, som øger skaderne og du bør derfor skylle håret i ferskvand efter en tur i havet. Er du glad for at bade i swimmingpoolen? Pas På! -Desinfektionsmidler som klor og kobber kan gøre lyst og gråt hår grønt!!

-Falmet hårfarve. Solen falmer din hårfarve. Både naturlige og kunstige hårfarver bliver afbleget. Du kan beskytte dit hårs farvepigmenter med hårprodukter der har UV-filtre. Det er også en god ide at forkæle dit hår med en hårkur lidt oftere om sommeren. En farvebombe / Hårkur med farvepigmenter kan også genopfriske og fornye glansen og farven i dit hår. Trinity Nutrimask gør netop dette.

Derfor skal du bruge solbeskyttende hårprodukter -også i Danmark!

TRINITY SUMMER SERIES 

Rengør håret blidt fra havsalt og klor

Beskytter håret mod negativ påvirkning fra varme og UV-stråler

Giver intens fugtbehandling af udtørret og solstresset hår

Genopbygger effektivt håret. Gør det blødt, glansfuldt og nemmere at frisere

 

2 simple tricks til at beskytte dit hår mod solen

1. Udskift din shampoo med en der indeholder UV beskyttels  2. Brug hat